Treasury as a Service voor het Nationaal Restauratiefonds

Geplaatst op door Rowan Hermes

Vanaf aankomend najaar gaat ILFA Group op basis van haar unieke formule Treasury as a Service het Nationaal Restauratiefonds ondersteunen. Chantal van Zwieten, manager Finance & Risk van het Restauratiefonds, reageert positief: “Als monumentfinancier zijn wij blij met ILFA als treasury partner. ILFA voert per 1 november alle treasury activiteiten van het Restauratiefonds uit. Mede hierdoor kunnen wij optimale ondersteuning bieden aan eigenaren die hun monument willen restaureren, verduurzamen of herbestemmen.”

Irma Langeraert, managing partner van ILFA Group, is blij dat ILFA’s pragmatische outsourcingsformule verschillende type bedrijven en non-profit instellingen aanspreekt: “Wij zijn erg trots op het feit dat ook het Nationaal Restauratiefonds kiest voor ILFA als haar partner en wij straks dagelijks uitvoering mogen geven aan een breed scala van treasurytaken.”

 

 

 

 

 

 

 

Over het Nationaal Restauratiefonds

Het Nationaal Restauratiefonds zet zich elke dag in voor springlevende monumenten. Erfgoed is meer dan een stapel stenen: erfgoed is emotie. Elk gebouw heeft zijn eigen verhaal en vertelt iets over onze geschiedenis. Het Restauratiefonds helpt eigenaren om deze bijzondere gebouwen te restaureren, verduurzamen of her te bestemmen door het bieden van maatwerkfinancieringen, kennis van het proces en een sterk netwerk. Meer informatie over het Restauratiefonds vindt u op hun website.

Over ILFA’s Treasury as a Service

ILFA Group ondersteunt al sinds 2003 organisaties bij de uitvoering van operationele en strategische treasurytaken. Door de juiste mix van ervaren treasurers, hands on cashmanagers en in eigen beheer ontwikkelde treasury software zorgt ILFA’s Treasury as a Service ervoor dat bedrijven en instellingen flexibel en kostenefficiënt kunnen beschikken over een volwaardige treasuryfunctie. De service wordt ad hoc of op doorlopende basis aangeboden voor delen of de gehele treasuryfunctie. Uitvoering van de werkzaamheden vindt plaats onder ILFA’s vergunning als beleggingsonderneming en wordt aangepast aan de behoefte van de opdrachtgever.