Ondertekening contracten ILFA en het Nationaal Groenfonds

Geplaatst op door Rowan Hermes

ILFA Group is trots dat zij het Nationaal Groenfonds als klant mag verwelkomen. Vanaf 1 mei 2019 gaat ILFA de dagelijkse treasurytaken voor het Nationaal Groenfonds uitvoeren. “Met ILFA hebben wij een partij gevonden die ons de komende jaren gaat helpen om onze Treasury goed te borgen én verder uit te bouwen, zoals past bij onze steeds groeiende rol als financier voor groen en duurzaam Nederland,” aldus Evert Tibbesma, Controller Nationaal Groenfonds. Irma Langeraert, managing partner van ILFA Group, licht toe: “Binnen ILFA Group beschikken wij over een vergunning als beleggingsonderneming en daarom mogen wij klanten daadwerkelijk, hands-on ontzorgen bij het beheer van hun treasuryportefeuille.

De periode tot 1 mei zal door ILFA Group gebruikt worden om diverse werkprocessen af te stemmen en het treasury management systeem TreasuryMetrics in te richten. Irma Langeraert: “Het beheren van de treasuryportefeuille kunnen we combineren met eigen software en onze jarenlange kennis en ervaring. Daardoor is ILFA Group in staat passende treasury outsourcing-oplossingen aan te bieden aan bijna elk type organisatie, zo ook het Nationaal Groenfonds.

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto 1 van links naar rechts: Gerard van Baar (ILFA), Jean-Paul Schaaij en Evert Tibbesma (beide Nationaal Groenfonds) en Irma Langeraert (ILFA).

Over het Nationaal Groenfonds

Het Nationaal Groenfonds verbindt ecologie aan economie door vernieuwende projecten van duurzame ondernemers te financieren. Het Groenfonds stimuleert vernieuwing van onderaf en helpt daarmee de transitie naar een duurzamer Nederland te versnellen. Zo draagt het fonds bij aan een groenere leefomgeving, een versnelde energietransitie, aan meer natuur en een betere kwaliteit van water, lucht en bodem. Meer informatie over het Groenfonds vindt u op hun website